OPGEVEN IS GEEN OPTIE

De Alpe D’Huez, een legendarische berg in de Franse Alpen. De klim is ruim 12 kilometer lang en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 9%. (dat is afzien!)


Team HARDLEERS
Team Hardleers is een groep van vrienden en familie die enthousiast fietst en met een groep van 8 deelneemt aan de Alpe d’HuZes 2011.


Velen onder ons hebben de Franse Alpen nog niet eerder getrotseerd. Toch zullen wij op 9 juni 2011 trachten de legendarische Alpe D’Huez allen ZES maal te beklimmen.


We hebben besloten mee te doen omdat er in onze omgeving zoveel mensen te maken hebben met kanker waardoor wij hebben kunnen zien wat een vreselijke gevolgen deze ziekte heeft. 


fietsen deden wij altijd met veel plezier maar voornamelijk voor onszelf om gezond te bewegen en fit te blijven. Nu gaan we fietsen voor de gezondheid van anderen en daarom doen wij op 9 juni 2011 mee aan de Alpe d’HuZes!!


Vanaf 1 oktober 2010 zijn wij daarvoor aan het trainen. Wij zullen er alles aan moeten doen om 6 keer boven te komen.

Wij doen dit met een goede reden, wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF kankerbestrijding.

1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. Iedereen weet hoe ingrijpend deze ziekte kan zijn en hoe het levens kan veranderen en verwoesten. Alleen met verder onderzoek kan er iets tegen deze verschrikkelijke ziekte gedaan worden. Echter, voor onderzoek is erg veel geld nodig en geld is lang niet altijd beschikbaar!


Ruim 3000 deelnemers aan Alpe D’HuZes 2011 gaan het gevecht tegen kanker aan en proberen het recordbedrag van ruim 12.000.000 euro van 2010 te overtreffen.


STEUN ONS
Wij hebben jullie STEUN hard nodig!!
Ga met ons het gevecht tegen kanker aan en doneer!


Doneer nu door te klikken op het Hardleers Logo hieronder: